Новини

УСПЕШЕН ФИНАЛ

29.02.2024

Заключителният етап на проекта включи свободна изява на младите хора. За първи път на 25.02.2024г. в Асеновград се реализира Младежки хепанинг -от младежи за младежи „Танцувай с мен“.

За изпълнение на темата и задачата „Насърчаване на здравословен начин на живот“ 50 младежи завършиха обучение, което  даде мотивация за целево устременото поведение! По време на хепанинга, на всички участници в обучението публично бяха връчени удостоверения.

Младежите връчиха благодарствено писмо към Община Асеновград и публично изказаха благодарност за грижата и за  проекта „Изграждане на младежки център в гр. Асеновград“  по Национален план за възстановяване и устойчивост.  Младежите на Асеновград заслужават да имат свое място за младежка информация и консултации; място където да реализират творчески и обществени прояви, занимания и прояви, съобразени с интересите и потребностите на децата и младите хора: конференции, семинари, обменни програми, концертни програми, спектакли, шоута, изложби, срещи, дискусии, лектории, балове и други.


  Back